Cumhuriyetin Yüzyılında İktisadi ve İdari Bilimler Alanındaki Gelişmeler

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümleri tarafından “Cumhuriyetin Yüzyılında İktisadi ve İdari Bilimler Alanındaki Gelişmeler” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Etkinlik kapsamında; cumhuriyetin kuruluşu ve kapitülasyonlar, cumhuriyetin yüzyılında sosyal hizmet ve sosyal politikanın gelişimi ile dış politikada maskülenite temalı sunumlar fakültemiz öğretim üyeleri ile davetli öğretim üyemiz tarafından gerçekleştirilecektir.

Açılış Konuşması: Prof. Dr. Mustafa SİNANOĞLU (Rektör)

Oturum Başkanı – Prof. Dr. Michelangelo GUIDA (Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü – Bölüm Başkanı)

Konuşmacılar
Cumhuriyetin İlk Yüz Yılında Dış Politikada Egemen Maskülenlik